Κύριος Δημιουργός Δημιουργός / Kelly LeBrock

Δημιουργός / Kelly LeBrock

  • %CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82 Kelly Lebrock

img/creator/80/creator-kelly-lebrock.jpg «Μη με μισείς γιατί είμαι όμορφη». Διαφήμιση:

Η Kelly LeBrock (γεννημένη στις 24 Μαρτίου 1960) είναι Αμερικανίδα Αγγλίδα ηθοποιός και μοντέλο μόδας.

Γεννημένη στη Νέα Υόρκη και μεγαλωμένη στο Λονδίνο, η ΛεΜπροκ ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε ηλικία 16 ετών, ενώ η μεγάλη της ανακάλυψη έγινε στα 19 της, όταν πρωταγωνίστησε σε μια 24 σελίδων διάδοση. Μόδα . Λίγο αργότερα, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Christian Dior για να δουλέψει για αυτή την εταιρεία μόδας για 30 ημέρες το χρόνο. Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε πολλά εξώφυλλα περιοδικών και σε διαδόσεις μόδας και έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της Eileen Ford. Έγινε ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη ως εκπρόσωπος του εμπορίου σαμπουάν Pantene, της οποίας η φράση «Μην με μισείς γιατί είμαι όμορφη» έγινε φράση της ποπ κουλτούρας.

Το ντεμπούτο της στην υποκριτική ήταν ως πρωταγωνιστής Η Γυναίκα με τα Κόκκινα (1984). Είναι επίσης διάσημη για την πρωταγωνίστρια Παράξενη επιστήμη (1985) και Δύσκολο να σκοτώσεις (1990).

Διαφήμιση:

Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον παραγωγό ταινιών και εστιάτορα Victor Drai, το 1984. χώρισαν το 1986. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον ηθοποιό και πολεμικό καλλιτέχνη Στίβεν Σίγκαλ το 1987 και απέκτησαν τρία παιδιά, αλλά χώρισαν το 1996. Τον Ιούλιο του 2007 παντρεύτηκε τον συνταξιούχο επενδυτικό τραπεζίτη Φρεντ Στεκ.


Φιλμογραφία

άνοιγμα/κλείσιμο όλων των φακέλων Ταινίες ζωντανής δράσης
  • Η Γυναίκα με τα Κόκκινα (1984) ως Charlotte
  • Παράξενη επιστήμη (1985) ως Lisa
  • Δύσκολο να σκοτώσεις (1990) ως Andy Stewart
  • Προδοσία του Περιστεριού (1993) Ace One
  • Ντειβιντ Κοπερφιλντ (1993) ως Clara (φωνή)
  • Tracks Of A Killer (1995) ως Claire Hawkner
  • Hard Bounty (1995) ως Donnie
  • Αδικαιολόγητα κατηγορούμενος (1998) ως Lauren Goodhue
  • Ο μαθητευόμενος του μάγου (2002) ως Morgana
  • Μηδενοφιλία (2005) ως Woman in RV
  • Gamers The Movie (2006) ως Angela's Mom
  • Ο καθρέφτης (2007) ως Mary Theophilu
  • Σχολείο Προετοιμασίας (2009) ως Miss Waters
  • Δέκα μέρες σε ένα τρελοκομείο (2015) ως Miss Grant
  • Ένας Πρίγκιπας για τα Χριστούγεννα (2015) ως Queen Ariana
  • Τσάρλι Μπόι (2019) ως Donna

Διαφήμιση:
  • Μοντέλο μόδας: Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στα 16 της, και μάλιστα έπαιξε μερικές ως ηθοποιός.
  • Κα Φανσερβίς: Ήταν διάσημη παίζοντας αυτά τη δεκαετία του '80 και της δεκαετίας του '90.
  • Old Shame: Είχε σχεδόν αποσυρθεί από την υποκριτική εκείνη την εποχή και το έκανε Δύσκολο να σκοτώσεις ως χάρη για τον τότε σύζυγό της, Στίβεν Σίγκαλ. Εκ των υστέρων, αποκαλεί την ταινία «Δύσκολο να το δεις» ή «Δύσκολο να το πιστέψεις».
  • Statuesque Stunner : Είναι 5'8' και εκπληκτική, κάτι που φυσικά ισχύει για τους χαρακτήρες που υποδύεται.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Ταινία / Σπίτι ζώων
Ταινία / Σπίτι ζώων
Το Animal House είναι μια κλασική ταινία σεξουαλικής κωμωδίας του 1978 για τον εκκεντρικό χαρακτήρα των μελών της αδελφότητας Delta στο «Faber College» το 1962-63, καθώς πολεμούν…
Ταινία / Pixels
Ταινία / Pixels
Το Pixels είναι μια ταινία δράσης/κωμωδίας επιστημονικής φαντασίας του 2015 με πρωταγωνιστές τους Adam Sandler, Kevin James, Peter Dinklage και Josh Gad, σε σκηνοθεσία Chris Columbus και βασίζεται…
Ταινία / Triple 9
Ταινία / Triple 9
Το Triple 9 είναι μια αμερικανική αστυνομική ταινία θρίλερ του 2016 σε σκηνοθεσία John Hillcoat και πρωταγωνιστές τους Casey Affleck, Chiwetel Ejiofor, Anthony Mackie, Aaron Paul, Clifton…
Δημιουργός / Jon Voight
Δημιουργός / Jon Voight
Μια σελίδα για την περιγραφή του Δημιουργού: Jon Voight. Ο Jonathan Vincent 'Jon' Voight (γεννημένος στις 29 Δεκεμβρίου 1938 στο Yonkers της Νέας Υόρκης) είναι Αμερικανός ηθοποιός. Κέρδισε ένα…
Ταινία / Step Brothers
Ταινία / Step Brothers
Το Step Brothers είναι μια ταινία του 2008 σε σκηνοθεσία Adam McKay, παραγωγής Judd Apatow και με πρωταγωνιστές τους Will Ferrell και John C. Reilly, όπου δύο χαλαρά ενήλικα παιδιά…
Anime / Cardfight!! Εμπροσθοφυλακή
Anime / Cardfight!! Εμπροσθοφυλακή
Ο Aichi Sendou είναι ένας ντροπαλός και μοναχικός απλός μαθητής του γυμνασίου που συλλέγει «Cardfight!! Vanguard' cards, ένα δημοφιλές Συλλεκτικό παιχνίδι καρτών. Μια μέρα συναντά…
Manga / First Love Monster
Manga / First Love Monster