Κύριος Δημιουργός Δημιουργός / Melody Perkins

Δημιουργός / Melody Perkins

  • %CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%AF%CE%B1 %CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D %CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CF%82

img/creator/22/creator-melody-perkins.jpg Διαφήμιση:

Η Melody Perkins (γεννημένη στις 28 Ιανουαρίου 1974) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και χορεύτρια. Είναι γνωστή για τον κανονικό της ρόλο καθώς η κακιά αργότερα έγινε ηρωίδα Astronema/Karone Power Rangers στο διάστημα , και έγινε ο Pink Ranger in Power Rangers Lost Galaxy .


Φιλμογραφία

  • 1997 Night Man - Λίζα
  • 1997 Μεταξωτές - Υπηρέτρια
  • 1998 Power Rangers στο διάστημα - Astronema / Karone
  • 1999 Power Rangers Lost Galaxy - Karone / Pink Galaxy Ranger # 2
  • 2000 Power Rangers Lightspeed Rescue - Λέιζερ (φωνή)
  • 2000 Ο Μάλκολμ στη μέση - Πάτι Χέντερσον
  • 2003 Charmed (1998) - Μάργκο Στίλμαν
  • 2004 CSI: Μαϊάμι - Μπάρμπαρα Νάνς
  • 2014 Power Rangers Super Megaforce - Karone / Pink Galaxy Ranger II

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Επιλογή Συντάκτη

Manga / Majin Tantei Nougami Neuro
Manga / Majin Tantei Nougami Neuro
Majin Tantei Nougami Neuro (φωτισμένο: Demon Detective Neuro Nougami αλλά δημοφιλώς ο Woolsey'd στο Private Evil Eye Neuro Nougami), δημιουργήθηκε από τον Yuusei Matsui,…
Λογοτεχνία / Μια ρυτίδα στον χρόνο
Λογοτεχνία / Μια ρυτίδα στον χρόνο
Το πρώτο βιβλίο της σειράς Time Quintet της Madeleine L'Engle, A Wrinkle in Time ξεκινά με την πολύτιμη σειρά «It Was a Dark and Stormmy Night» και το…
Anime / Katsugeki / Touken Ranbu
Anime / Katsugeki / Touken Ranbu
Μια περιγραφή των τροπαίων που εμφανίζονται στο Katsugeki/Touken Ranbu. Το έτος είναι 1863. Καθώς η ταραχώδης εποχή των σαμουράι πλησιάζει στο τέλος της, η Ιαπωνία χωρίζεται μεταξύ των…
Light Novel / Αν ήταν για την κόρη μου, θα νικούσα ακόμη και έναν δαίμονα
Light Novel / Αν ήταν για την κόρη μου, θα νικούσα ακόμη και έναν δαίμονα
Μια περιγραφή των τροπαίων που εμφανίζονται στο If It’s for My Daughter, I’d Even Defeat a Demon Lord. Uchi no Ko no Tame naraba... γνωστός και ως For My Daughter, I Might Even Be…
Ταινία / Badlands
Ταινία / Badlands
Το Badlands είναι μια ταινία του 1973 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Terrence Malick, με πρωταγωνιστές τους Martin Sheen και Sissy Spacek. Η Holly Sargis (Spacek) είναι ένα 15χρονο κορίτσι που ζει…
Ταινία / Shut In
Ταινία / Shut In
Το Shut In είναι μια ταινία τρόμου/θρίλερ του 2016 σε σκηνοθεσία Φάρεν Μπλάκμπερν του Daredevil (2015), με πρωταγωνίστρια τη Ναόμι Γουότς. Η Mary Portman (Watts) είναι ένα παιδί χήρο…
Μουσική / Finch
Μουσική / Finch
Οι Finch είναι ένα αμερικάνικο post-hardcore συγκρότημα από την Temecula της Καλιφόρνια, που δημιουργήθηκε το 1999. Παρά την παύση του συγκροτήματος το 2006 και το 2007 και τη διάλυση στα τέλη του 2010…